Meer over ons

Tenten

“gewoon kamperen,
geen fratsen”

Over ons

Nadat we met ons gezin ruim 30 jaar in de zomer met de tent kampeerden in (bijna) alle landen van Europa vonden de dit plekje in 2017. We waren direct enthousiast over de mogelijkheid om hier een kleine groene camping te starten. Als raskampeerders hadden wij altijd een aantal specifieke wensen. Onze ideale camping is klein, je hebt persoonlijk contact, het terrein heeft veel groen en ruime plaatsen zonder heggetjes ertussen. Het terrein ligt op loopafstand van de bakker en (als het kan) een ijssalon.

Nu we ongeveer vijf jaar bezig zijn weten we dat het gelukt is. Onze passie voor kamperen heeft een naam gekregen:
Camping Annahoeve

De schuur van boerderij is in 1948 herbouwd in de zg. wederopbouwstijl. Het woonhuis is ouder dan de schuur. Door een aantal rampen zoals bijvoorbeeld een ontplofte V1-bom in 1944 en de watersnoodramp in 1953 is het oorspronkelijke woonhuis beschadigd geraakt en weer hersteld. De laatste grote renovatie is uitgevoerd in 2018 waarbij onder meer het gehele dak is vernieuwd.


Camping Annahoeve

Er is ruimte, er is groen, er is een moestuin. Natuurlijk.
Gewoon fijn kamperen in Zeeland. Annahoeve, op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen zoals bakker, slager supermarkt en diverse prima restaurants.

Omgeving van de camping:
Camping Annahoeve ligt op Noord-Beveland, het kleinste Zeeuwse eiland, Noord-Beveland ligt rondom in het water: aan de noord- en oostkant het Nationaal park Oosterschelde, aan de westkant de Noordzee en aan de zuidkant het Veerse meer. Dit maakt camping Annahoeve het ideale vertrekpunt voor watersporters, vogelaars, wandelaars, zwemmers en kanoërs. Het Veerse meer is hét watersportparadijs van Zeeland.

Het Nationaal park Oosterschelde is vanwege deze getijdennatuur een uniek gebied: een dynamische wereld van wind, water, slikken en schorren. Daarnaast heeft de Oosterschelde een fascinerende onderwaterwereld met bruinvissen en zeehonden en de stenen van de dijken zijn omgetoverd in een kleurrijk tropisch aandoend rif. Honderden soorten planten en dieren leven in het water en in de brakwater natuurgebieden eromheen.

Stedentrip:
Goes, Zierikzee en Middelburg liggen op korte afstand van camping Annahoeve. Drie verschillende steden met elk een eigen lange historie en karakter. Iedere stad heeft een mooi historische binnenstad waar je heerlijk kunt winkelen of op een terrasje kunt zitten.